Platte daken

Nieuwbouw of renovatie? Wij weten wat te doen met jouw plat dak

Heb je een moderne nieuwbouw met plat dak op de planning of heeft je bestaand plat dak zijn beste tijd gehad? Bij Dakwerken Schuermans ben je aan het juiste adres.

Zowel voor het plaatselijk herstellen als volledig vernieuwen en isoleren van platte daken kan je bij ons terecht. We vertrekken steeds vanop een solide draagstructuur en werken voor de bekleding zowel met roofing als EPDM van gerenommeerde merken.

Ook voor nieuwbouwprojecten hebben we alle kennis en ervaring in huis. Ben je met de architect nog aan het bekijken hoe het dak er precies moet uitzien? Of staat jouw ruwbouw er al? In eender welke fase van het bouwproces kan je Dakwerken Schuermans inschakelen voor een plat dak volgens de regels van de kunst. Zo ben je jarenlang gerust!

Gratis Offerte

Contacteer ons voor een offerte voor jouw plat dak

+32 (0)477 75 46 37 Ga naar het contactformulier
Platte daken

Samen bepalen we het uitzicht van jouw dak

Welke materialen voor jouw dak het meest geschikt zijn? Dat bespreken we samen. We luisteren naar jouw verwachtingen en wensen. Daarna bekijken we je bestaand dak ter plaatse. Alleen zo kunnen we jou een gedetailleerde offerte op maat bezorgen. Ben je op zoek naar een vakman voor specifieke dakwerken, zoals dakkoepels, een onderhoudsbeurt of wortel- of brandvertragende doeken? Stuk voor stuk opdrachten waarvoor je bij ons kan aankloppen.

Heb je een vraag over jouw plat dak? Bel Nico voor meer informatie.

Referenties