Dakisolatie

Een rendabele investering voor jouw woning

Is jouw dak nog niet geïsoleerd? Jammer! Want dakisolatie is de meest rendabele investering voor je woning. Zeker als je weet dat maar liefst 40 % van de warmte in huis verloren gaat via een ongeïsoleerd dak. Hoe beter je isoleert, hoe minder warmte je dus verliest. En hoe groter de besparing op je energiefactuur. Gelukkig kan je een bestaand dak perfect na-isoleren. Bovendien kom je hiervoor in aanmerking voor tal van financiële hulpmiddelen.

Gratis Offerte

Contacteer ons voor een offerte voor het isoleren van jouw dak

+32 (0)477 75 46 37 Ga naar het contactformulier
Dakisolatie

Voor platte & hellende daken

Voor zowel de isolatie van bestaande platte en hellende daken als de isolatie van nieuwe daken kan je bij Dakwerken Schuermans terecht. Voor de geschikte isolatie van een hellend dak kijken we naar je dakopbouw en bespreken we samen de mogelijke isolatiematerialen zoals minerale wol, PIR- of PUR-isolatie, XPS… Ook bij platte daken zijn er verschillende manieren om te isoleren met telkens een verschillende afwerking. In gezamenlijk overleg bepalen we welke methode het beste bij jou en je dak past.

Meer informatie over onze werkwijze of gebruikte isolatiematerialen? Neem contact op met Nico en we helpen je graag verder.

Referenties