Gevelbekleding

Een originele gevelbekleding van gerenommeerde merken

Mag het voor jou eens wat anders zijn dan bakstenen of pleister? Goed nieuws: bij Dakwerken Schuermans zijn we gespecialiseerd in het bekleden van gevels. En dat met de meest uiteenlopende materialen. Van sidings en leien in steensverband, over hout en vezelcementplaat, tot volkern en thermowood.

Voor onze gevelbekleding maken we uitsluitend gebruik van producten van gerenommeerde merken en werken met een regelstructuur die losstaat van de gevel en vol wordt geïsoleerd. Zo ben je niet alleen zeker van een uitstekende uitvoering, maar ook permanente kwaliteit.

Gratis Offerte

Contacteer ons voor een offerte voor jouw gevelbekleding

+32 (0)477 75 46 37 Ga naar het contactformulier
Gevelbekleding

Buitengevelisolatie

Niet alleen het esthetische aspect speelt bij je gevel, ook de gevelisolatie is vandaag zeer belangrijk. Steeds meer gevels worden voorzien van een extra isolatielaag die aan de buitenkant wordt aangebracht. Deze isolatielaag kan uit verschillende isolatiematerialen bestaan die afgewerkt wordt met crepi, steenstrips of andere types van gevelbekleding. Het voordeel? Je bespaart levenslang op je energiefactuur en je gevel krijgt een compleet nieuw uitzicht.

Wil je jouw gevel in een nieuw kleedje steken of extra isoleren. Dan kan je rekenen op het professioneel advies van Dakwerken Schuermans. Contacteer Nico voor een offerte op maat van jouw woning.

Referenties